LIITY TIIMIIMME!
 

Tuotantopäällikkö

Orfer Valmistuspalvelut on luotettava ja joustava kumppani, joka tunnetaan tinkimättömästä palveluasenteesta ja laadusta. Vahvuutemme ovat ​keskiraskaissa hitsattavissa rakenteissa sekä mekaanisissa kokoonpanoissa. Valmistamme tehokkaasti pienetkin sarjat ja toteutamme yksittäiset vaativat projektihitsaukset. Asiakkaamme ovat tunnettuja teknologiateollisuuden yrityksiä.   

Orfer Valmistuspalvelut on osa vuonna 1970 perustettua suomalaista perheyritys Orfer Oy:tä. Yhtiön palveluksessa on 100 automaatiojärjestelmien ja tuotannon ammattilaista. Orfer on Kawasaki ja Shibaura teollisuusrobottien virallinen maahantuoja ja Suomen johtava elintarvikealan toisiopakkaamisen ja lavaamisen automaatiotoimittaja. Yhtiön pääkonttori ja 4000 m2 tuotantotilat sijaitsevat Orimattilassa. 

Tuotantopäällikkö toimit valmistustiimin esimiehenä, seuraat tuotannon suorituskykyä ja vastaat kunnossapidosta. Tuotantomenetelmien ja -prosessien kehittäminen sekä laadunvarmennus ovat olennainen osa toimenkuvaasi. Toimit myös osana myyntiä ja asiakasrajapinnan teknisenä asiantuntijana.  

Sinulla on tehtävään soveltuva tekninen koulutus sekä kokemusta konepajaympäristöstä ja etenkin hitsauksesta/robottihitsauksesta. Odotamme sinulta osaamista menetelmä- ja prosessikehitykseen sekä luontaista intoa siihen. Työskentelyotteesi on toimeen tarttuva ja tulosorientoitunut. 

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja monipuolisen tehtävän tueksi tiiviin ja mutkattoman työyhteisön, jossa on paljon vaikuttamisen mahdollisuuksia. 

Kiinnostuitko? Lisätietoja tehtävästä antaa Rami Räty numerosta 041 319 9544 

Rekrytoinnin kumppanina toimii Henkilöstöratkaisut Rami Räty Oy (www.ramiraty.fi). Hakemuksen ja CV:n voi lähettää sähköpostilla osoitteeseen rami@ramiraty.fi