Avoin haku - hyviä tyyppejä Orferille

Hyville tyyppeille löytyy aina kysyntää. Olet etsimämme henkilö, mikäli sinua kiinnostaa kärkitason robottiteknologia ja automaatio. Sinulla on ohjelmointitaustaa, taidat sähkötyöt taikka suunnittelet fiksuimmat automaatio- tai mekaniikkaratkaisut. Voit myös olla tiiminvetäjä tai projektitoiminnan konkari.

Kutsumme teidät muovaamaan elintarvikealan pakkaamisen ja logistiikan kestävää tulevaisuutta!

Kiinnostuksemme Orferia kohtaan voi kertoa avoimella hakemuksella sähköpostitse: tyopaikat@orfer.fi. Kerrothan hieman taustastasi ja osaamisestasi.


Orfer työpaikkana

Olemme 1970 perustettu kestävään kehitykseen panostava, kansainvälinen ja kasvava perheyritysYrityksemme sijaitsee moottoritien varressa Orimattilassa, Helsingin ja Lahden välissä, huoltoyksikkömme sijaitsevat Keuruulla ja Ylöjärvellä. Orferilla on lisäksi tytäryhtiö KanadassaYrityksemme työllistää tällä hetkellä yli 100 alansa ammattilaista. 

 

Olemme johtava elintarvikealan toisiopakkaamisen ja lavaamisen automaatiotoimittaja. Kehitämme, suunnittelemme ja valmistamme robottiteknologiaa hyödyntäviä logistisia ratkaisuja teollisuudelle. Suunnittelemme asiantuntijoidemme voimin tuotteemme - asiakasräätälöidyt ratkaisut - mekaniikan, ohjauksen, ohjelmistot ja käyttöliittymät. Toimitamme asiakkaillemme helppokäyttöisiä avaimet käteen -kokonaisuuksia. Yrityksemme missio on edistää kestävää kehitystä; säästämällä tilaa, pakkausmateriaaleja sekä ympäristöä.


Arvostamme ympäristöä, orferilaisia ja asiakkaitamme. Tarjoamme työntekijöille monipuolisen ja mielenkiintoisen työkuvan sekä viihtyisän työympäristön ja -ilmapiirin. Ymmärrämme, ettei alallemme kouluteta suoraan työntekijöitä vaan, että työtä tekemällä ja työtä tukevalla perehdytyksellä oppii parhaiten. Tarjoamme etenemismahdollisuuksia yrityksemme sisällä, sillä haluamme, että työntekijämme näkevät uransa täynnä mahdollisuuksia. Panostamme työhyvinvointiin ja -turvallisuuteen. Voimme ylpeinä todeta, että työntekijöiden vaihtuvuus on pientä, meillä viihdytään. 

Liity osaavaan tiimiimme!

 Avoimet työpaikkamme