Etsimme pakkausautomaation/pakkauskoneiden osaajia

Haemme nyt ammattitaitoisia monialaosaajia pakkausjärjestelmien suunnitteluun, käyttöönottoon ja/tai huoltotehtäviin toistaiseksi voimassaolevaan työsuhteeseen. Työpaikka voi olla Orimattilan, Tampereen tai Keuruun toimipisteellämme, joista palvelemme pakkaavan teollisuuden asiakkaitamme. Tarjolla on tehtäviä uusien tai käytössä olevien pakkauskoneiden mekaanisessa-  ja automaatiosuunnittelussa, konelinjojen kokoonpanoissa, asennuksissa, käyttöönotoissa ja koulutuksissa sekä itsenäisesti suoritettavissa huolto- ja muutostöissä. Asiakkaiden ja kollegojesi lisäksi teet yhteistyötä toimittajien ja alihankkijoiden kanssa.

Tarjoamme sinulle

Suomen johtavan ja kehittyvän pakkauskonevalmistajan mukavan työyhteisön, teknisiä haasteita ja monia eri asiakastarpeita. Meillä on aktiivista toimintaa myös ulkomailla, joten halutessasi projektit voivat viedä sinua myös muihin maihin. Monipuolisessa ja vaihtelevassa tehtävässä pääset hyödyntämään teknistä osaamistasi ja kehittämään sitä. Haluamme itsekin kasvaa ja kehittyä jatkuvasti, siksi sinun ideasi kiinnostavat meitä.


Toivomme sinulta

Tehtävässä menestymistä auttaa koulutus ja kokemus soveltuvalta toimialalta, esimerkiksi olet kone-, sähkö- ja automaatio- suunnittelija tai -asentaja, sinulla on kokemusta itsenäisestä työskentelystä alan tehtävissä. Kokemus pakkausautomaatiosta on eduksi. Käyttöönoton ja huollon tehtävissä käynnit asiakkailla on osa työtäsi. Kykenet itsenäiseen työskentelyyn, uuden oppimiseen ja ongelmanratkaisuun, ja sinulla on hyvä paineensietokyky sekä asiakaslähtöinen asenne. Vuorovaikutus- ja yhteistyötaitosi ovat hyvät, ja kommunikoit sujuvasti suomeksi ja mahdollisesti myös englanniksi.

Pakkauskonesuunnittelussa eduksi on Solidworksin osaaminen, automatiosuunnittelijalla Siemens, Omron tai Mitsubishi logiikkaohjelman osaaminen.

Lähetä hakemuksesi ja palkkatoive osoitteeseeen tyopaikat(at)orfer.fi

Seuraa meitä
Facebook 
www.facebook.com/orferoy/
LinkedIn 
www.linkedin.com/company/orfer-oy/