Haemme joukkoomme huoltoteknikkoa

Haemme joukkoomme huoltoteknikkoa vakituiseen työsuhteeseen

Haemme joukkoomme henkilöä vakituiseen työsuhteeseen. Kiinnostuitko? Klikkaa tästä linkistä CV:ttömään työpaikkahakuun.

Työtehtävään sisältyy teollisuuden automaatiojärjestelmien huolto-, vianetsintä- ja korjaustöitä. Pääpaino toimenkuvassa on asiakkaidemme tiloissa tehtävät automaatiolaitteiden ennakko- ja korjaushuoltotyöt sekä Kawasaki-teollisuusrobottien vuosihuollot. 

Työtehtävään kouluttautuminen tapahtuu osallistumalla asiakkaidemme tiloissa suoritettaviin huoltotöihin kokeneiden työntekijöidemme opastuksella ja valvonnassa. Kokemuksen ja laitetuntemuksen kasvaessa, toimenkuva laajenee vaativampiin työtehtäviin ja itsenäisesti toteutettaviin huolto- ja korjaustöihin. 

Huoltotyöt asiakkailla tapahtuvat Suomessa ja ulkomailla, painottuen eteläisen Suomen alueelle. Asiakkailla toteutettavat ennakkohuollot suunnitellaan ja aikataulutetaan etukäteen. Työviikko ennakkohuoltojen parissa voi koostua useammalla eri paikkakunnalla tehtävästä huoltokäynnistä tai toisinaan viikon mittaisesta samalle asiakkaalle tehtävästä huoltoviikosta. Työ tehdään ensisijaisesti arkipäivisin, mutta asiakastarpeen vaatiessa työ voi ajoittua toisinaan myös illalle, yölle tai viikonlopulle. Ennalta-arvaamattomat vianetsintä- ja korjaustarpeet taas vaativat usein lähtöä kohteeseen nopeallakin aikataululla. 

Toimenkuva on itsenäinen, mutta töitä tehdään myös ryhmässä ja muun organisaation tukemana.