KAWASAKI ROBOTICS ASTORINO 

Kawasaki Robotics ASTORINO on 6-akselinen koulutusrobotti, jonka avulla opiskelijat voivat kehittää osaamistaan soveltamalla teoriaa ja laajentamalla käytännön tietämystään robotiikan alalla turvallisesti, käyttäjäystävällisesti ja kustannustehokkaasti. 
 

Koulutusobotin avulla annetaan opiskelijoille mahdollisuus valmistua vielä kehittyneempänä työmarkkinoille ja löytää unelmatyöpaikkansa entistä nopeammin. 

 

Rajallisella budjetilla entistä enemmän opiskelijakohtaista käytännönopetusta teollisuusroboteista

Houkuttelevassa oppimisessa ja tieteessä on kyse kokeilusta ja virheistä oppimisesta. ASTORINOn avulla opiskelijat voivat kokea ensiaskeleensa mielekkääseen teolliseen työympäristöön jo koulussa sekä saavat runsaammin arvokasta käytännön kokemusta teollisuusroboteista.  

 

Koulutusrobotti valmistaa opiskelijat tehokkaasti oikeaan työelämän tarpeisiin. Opiskelijat oppivat, mikä on tärkeää teollisuusrobotin kokoonpanossa ja huollossa, kuinka robotin ohjelmointi tapahtuu käytännössä, miten robottisovelluksia tehdään sekä miten ratkaista yleisiä ongelmia, mitä saattaa syntyä heidän tulevaisuutensa työympäristössään  

 

ASTORINO-koulutusrobotti käyttäytyy kuin oikeat teollisuusrobotit 

Kuten muut Kawasakin robotit, ASTORINO on ohjelmoitavissa samalla C +++- tai AS-ohjelmointikielellä. Se käyttäytyy kuin aito teollisuusrobotti. Sen avulla robotiikkaa voidaan opettaa tasolla, joka oli aikaisemmin saavuttamattomissa; teoria- ja simulaatio-opetus muutetaan käytännön oppimiseen kustannustehokkaasti 

99,5 % sen osista on 3D-printattuja, mikä mahdollistaa robotin kustannustehokkaan rikkomisen, korjaamisen ja kunnossapidon. Kyllä, luit oikein, rikkomisen. 

 

Robotin mukana saatte käyttöönne käyttövalmista englanninkielistä koulutusmateriaalia, kattavat käyttöohjeet, tekniset asiakirjat, turvallisuustodistuksen, CAD-tiedostot ja STL-tiedostot, joiden avulla robotin varaosia voidaan luoda 3D-tulostimella.

Helppokäyttöinen työkalu luovalle oppimiselle  

ASTORINO helpottaa kurssien ja oppituntien valmistelua, sillä sen mukana tulee käyttövalmista opetusmateriaalia. Robotti on helposti koottavissa, ohjelmoitavissa ja testattavissa. Se antaa tilaa luovalle käytännön oppimiselle ilman pelkoa virheistä ja hintavista korjauksista.  

 

Koulutusrobotin avulla opetusprosessi voi olla innovatiivinen ja vastata modernin työympäristön vaatimuksiin.  

Parempaa, käytännön läheistä koulutusta 

ASTORINOn avulla luodaan houkutteleva ja inspiroiva robotiikan opiskeluympäristö, jossa opiskelijat opiskelevat teollisuusrobotteja käytännössä. Se tuo selvää kilpailuetua kansainvälisillä koulumarkkinoilla.

 

Jussi Eronen
ASTORINO Product Manager
+358 50 571 3014

Kiinnostuitko koulutusrobotista?

Täytä lomake ja olemme sinuun yhteydessä!