TUOTTEET

Automaatioratkaisuja pakkaamiseen ja logistiikkaan ammattilaisille

Orfer tarjoaa robottiautomaation toisiopakkaamisesta lavaamiseen, ratkaisumme pakkaavat myyntipakatun tuotteen esillepano- ja kuljetuskuntoon automaattisesti. Räätälöimme asiakkaillemme kattavan ratkaisun juuri heidän tarpeensa huomioiden. Integroimme automaatioratkaisumme saumattomasti osaksi asiakkaamme tuotantolinjaa. Tarjoamme palveluja kaikille elinkaaren vaiheille aina asentamisesta koulutukseen ja käyttöönottoon lisäksi turvananne on oCare 24/7 globaali tukipalvelu.

Esimerkkejä Orferin valmistamista automaatioratkaisuista teollisuudelle

Toisiopakkaamisen ja lavaamisen koko tarjonta yhden katon alta

Meiltä löytyy toisiopakkaamisen ja lavaamisen koko tarjonta tuotteen kuljettamisesta, pakkaamista aina kuljetusvalmiuteen saakka. Autamme asiakkaitamme vähentämään hukkaa ja pienentämään ympäristöjalanjälkeä. Räätälöimme tuotantolinjallenne turvallisen, nopean ja tehokkaan ratkaisun, sekä takaamme tuotantolinjanne toimivuuden ja optimoinnin nyt ja tulevaisuudessa.

Orfer tarjoaa automaatioratkaisut teollisuuteen:

  • Tuotekuljetinjärjestelmät
  • Tuotepakkaus
  • Laatikointi
  • Lavaus
  • Käärintä
  • Lavakuljetinjärjestelmät
  • Lavan purku

Yhtenäinen logistiikkaketju

Yksittäiset pakkaus- ja lavauspisteet voidaan yhdistää tehokkaaksi logistiikkaketjuksi automatisoidun tehdasjärjestelmän avulla. Pakkausmateriaali, esimerkiksi muovi- tai pahvilaatikko, voidaan syöttää järjestelmään keskitetysti yhden pisteen kautta. Lattiapinta-alaa säästävä kuljetinjärjestelmä huolehtii automaattisesta pakkausmateriaalin syöttämisestä pakkauspisteisiin ja pakattujen laatikoiden tai lavattujen lavojen siirtämisestä varastoon tai lähettämöön.

Orferin suunnittelema llogistiikkaketju Pauligin tehtaalle

 

 

OTA YHTEYTTÄ